Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biberon për fëmijë me doreza me figura 260 ml

Artikuj për Fëmijë / Shishe biberon

Biberon për fëmijë me doreza me figura 260 ml

nga Grepi Outlet

1.190 Lekë

Biberon për fëmijë me doreza me figura 260 ml SCF608/01. Shishja e bibieronit përmban kapak mbrojtës për lëngun, dorezat janë te përshtatshme për tu mbajtur nga fëmija juaj, shishja pastrihet lehtë edhe në pjatalarëse.