Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shishe për fëmijë me ngjyra 340 ml Shishe për fëmijë me ngjyra 340 ml Shishe për fëmijë me ngjyra 340 ml
Shishe për fëmijë me ngjyra 340 ml Shishe për fëmijë me ngjyra 340 ml Shishe për fëmijë me ngjyra 340 ml

Artikuj për Fëmijë / Shishe biberon

Shishe për fëmijë me ngjyra 340 ml

nga Grepi Outlet

1.250 Lekë

Shishe për fëmijë me ngjyra 340 ml SCF604/11 për 12+ muajsh. Shishja e bibieronit përmban kapak mbrojtës për lëngun, dorezat janë te përshtatshme për tu mbajtur nga fëmija juaj, shishja pastrihet lehtë edhe në pjatalarëse.