Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pjatë me ndarje Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Pjatë me ndarje Avent

nga Grepi Outlet

590 Lekë

Pjatë me ndarje Avent SCF702/00 për bebe 12+ muajsh, pastrohet lehtë edhe në pjatalarëse, ndarjet mundësojne servirjen e disa lloje ushqimesh të sigurta nga derdhjet.