Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biberon Sensitiv Avent 6-18 muajsh Biberon Sensitiv Avent 6-18 muajsh
Biberon Sensitiv Avent 6-18 muajsh Biberon Sensitiv Avent 6-18 muajsh

Artikuj për Fëmijë / Biberon

Biberon Sensitiv Avent 6-18 muajsh

nga Grepi Outlet

960 Lekë

Biberon Sensitiv Avent SCF178/24 për 6-18 muajsh. Pako përmban dy biberona, është simetrik dhe lejon zhvillimin natyror te qellzës dhe mishrave të dhëmbëve në mënyrë natyrale. Materiali është silikon, pa shije dhe pa erë.