Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Rrip për meshkuj Rrip për meshkuj Rrip për meshkuj Rrip për meshkuj Rrip për meshkuj
Rrip për meshkuj Rrip për meshkuj Rrip për meshkuj Rrip për meshkuj Rrip për meshkuj

Bizhuteri / Aksesorë

Rrip për meshkuj

nga Stef

5.076 Lekë
3.660 Lekë

Rrip për meshkuj,
Materiali: Lëkurë
Ngjyra: E zezë nga stef