Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biberon Ortodontik Avent 3-6 muajsh

Artikuj për Fëmijë / Biberon

Biberon Ortodontik Avent 3-6 muajsh

nga Grepi Outlet

960 Lekë

Biberon Ortodontik Avent SCF174/20 për 3-6 muajsh. Pako përmban dy biberona, është simetrik dhe lejon zhvillimin natyror te qellzës dhe mishrave të dhëmbëve në mënyrë natyrale. Materiali është silikon, pa shije dhe pa erë.