Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
​Sterilizues me mikrovalë me shishe AVENT

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

​Sterilizues me mikrovalë me shishe AVENT

nga Grepi Outlet

4.490 Lekë

Sterilizues me mikrovalë me shishe AVENT SCF277/01, peshë e lehtë, dizajn kompakt Avent mikrovalë avulli, ideal për përdorim brenda dhe jashtë shtëpisë. Përmbajtja mbetet sterile për deri në 24 orë nëse kapaku është i hapur.