Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Xhiboks jeans Xhiboks jeans Xhiboks jeans Xhiboks jeans Xhiboks jeans Xhiboks jeans Xhiboks jeans Xhiboks jeans
Xhiboks jeans Xhiboks jeans Xhiboks jeans Xhiboks jeans Xhiboks jeans Xhiboks jeans Xhiboks jeans Xhiboks jeans

Veshje / Xhiboks Xhins

Xhiboks jeans

nga KJL & Co

4.900 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Pranvere - Vere 2014

Model : Andi 12 51540 UK375/PIG

Me rotura te theksuara

Me pigment

Masa : L

Cmimi: 4.900 Leke/ 35 Euro