Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Set shishe për të sapolindur AVENT Set shishe për të sapolindur AVENT
Set shishe për të sapolindur AVENT Set shishe për të sapolindur AVENT

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Set shishe për të sapolindur AVENT

nga Grepi Outlet

2.490 Lekë

Set shishe për të sapolindur AVENT, përfshinë 4 shishe (2 shishe 260 ml dhe 2 shishe 150 ml), një biberon sensitiv për 0-6 muaj, 2 biberona dhe një furçë për pastrimin e shisheve. Komplet shumë i përshtatshem veçanërisht gjatë natës.