Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Sterilizues me mikrovalë AVENT

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Sterilizues me mikrovalë AVENT

nga Grepi Outlet

2.500 Lekë

Sterilizues me mikrovalë AVENT SCF271/20, peshë e lehtë, dizajn kompakt Avent mikrovalë avulli, ideal për përdorim brenda dhe jashtë shtëpisë. Përmbajtja mbetet sterile për deri në 24 orë nëse kapaku është i hapur.