Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gota rimbushëse për mbajtjen e ushqimit Avent Gota rimbushëse për mbajtjen e ushqimit Avent
Gota rimbushëse për mbajtjen e ushqimit Avent Gota rimbushëse për mbajtjen e ushqimit Avent

Artikuj për Fëmijë / Artikuj për Bebe

Gota rimbushëse për mbajtjen e ushqimit Avent

nga Grepi Outlet

490 Lekë

Gota rimbushëse për mbajtjen e ushqimit SCF616/10, kanë një kapacitet prej 240 ml, shërbejnë për të ruajtur ushqimin e bebes suaj te përgatitur.