Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Xhinse për femra Xhinse për femra Xhinse për femra Xhinse për femra Xhinse për femra Xhinse për femra Xhinse për femra Xhinse për femra Xhinse për femra
Xhinse për femra Xhinse për femra Xhinse për femra Xhinse për femra Xhinse për femra Xhinse për femra Xhinse për femra Xhinse për femra Xhinse për femra

Veshje / Xhinse

Xhinse për femra

nga Stef

8.740 Lekë
1.420 Lekë

Xhinse për femra
Modeli: Kauboj
Materiali: Pambuk nga Stef