Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Portofol Portofol Portofol Portofol Portofol Portofol Portofol
Portofol Portofol Portofol Portofol Portofol Portofol Portofol

Çanta dhe Kuleta / Meshkujsh

Portofol

nga Stef

4.900 Lekë
2.100 Lekë

Portofol material 100% lekurë ngjyrë e zezë nga Stef