Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mbajtëse çelësash Mbajtëse çelësash Mbajtëse çelësash Mbajtëse çelësash Mbajtëse çelësash Mbajtëse çelësash
Mbajtëse çelësash Mbajtëse çelësash Mbajtëse çelësash Mbajtëse çelësash Mbajtëse çelësash Mbajtëse çelësash

Çanta dhe Kuleta / Meshkujsh

Mbajtëse çelësash

nga Stef

3.920 Lekë
2.100 Lekë

Portofol mbajtese çelësash.
Material: 100% lekur
Ngjzra: E zezë nga Stef