Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Portofol Portofol Portofol Portofol Portofol
Portofol Portofol Portofol Portofol Portofol

Çanta dhe Kuleta / Meshkujsh

Portofol

nga Stef

5.040 Lekë
2.100 Lekë

Portofol për meshkuj
Materiali: 100% lëkurë
Ngjyra: E zezë nga Stef