Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shishe biberoni AVENT 125 ml Shishe biberoni AVENT 125 ml Shishe biberoni AVENT 125 ml
Shishe biberoni AVENT 125 ml Shishe biberoni AVENT 125 ml Shishe biberoni AVENT 125 ml

Artikuj për Fëmijë / Shishe biberon

Shishe biberoni AVENT 125 ml

nga Grepi Outlet

980 Lekë

Shishe biberoni AVENT 125 ml, lejon që flluska e ajrit të lëvizin larg ngadalë dhe në shishe , jo në bark foshnjës. Ashtu si të ushqyerit me gji natyror fëmija juaj kontrollon rrjedhën e qumështit.