Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shishe biberoni AVENT 260 ml Shishe biberoni AVENT 260 ml Shishe biberoni AVENT 260 ml
Shishe biberoni AVENT 260 ml Shishe biberoni AVENT 260 ml Shishe biberoni AVENT 260 ml

Artikuj për Fëmijë / Shishe biberon

Shishe biberoni AVENT 260 ml

nga Grepi Outlet

750 Lekë

Shishe biberoni AVENT 260 ml, është shumë fleksibël duke lejuar ajrin në shishe gjatë thithjes.
Është provuar se duke përdorur biberonin Avent që në dy javët e para të lindjes së bebes pakëson dhimbjen e barkut sepse nuk lejon bebet të thithin ajër por vetëm lengun në biberon.