Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shishe biberoni me doreza AVENT Shishe biberoni me doreza AVENT
Shishe biberoni me doreza AVENT Shishe biberoni me doreza AVENT

Artikuj për Fëmijë / Shishe biberon

Shishe biberoni me doreza AVENT

nga Grepi Outlet

1.190 Lekë

Shishe biberoni me doreza AVENT 260 ml, është me dizenjo të butë për mishrat e bebes tuaj, nuk kullon dhe e lehtë per tu kapur nga bebja.