Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mbrojtëse gjiri e vogël nga Avent Mbrojtëse gjiri e vogël nga Avent Mbrojtëse gjiri e vogël nga Avent Mbrojtëse gjiri e vogël nga Avent
Mbrojtëse gjiri e vogël nga Avent Mbrojtëse gjiri e vogël nga Avent Mbrojtëse gjiri e vogël nga Avent Mbrojtëse gjiri e vogël nga Avent

ParaFarma / Mbrojtëse Gjiri

Mbrojtëse gjiri e vogël nga Avent

nga Grepi Outlet

1.000 Lekë
900 Lekë

Mbrojtëse gjiri e vogël nga Avent. Është një produkt me përbërje silikoni pa shije dhe pa aromë, lehtësisht i adaptushëm me gjirin e nënës.