Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biberon Sensitiv 6-18 muaj Biberon Sensitiv 6-18 muaj Biberon Sensitiv 6-18 muaj
Biberon Sensitiv 6-18 muaj Biberon Sensitiv 6-18 muaj Biberon Sensitiv 6-18 muaj

Artikuj për Fëmijë / Biberon

Biberon Sensitiv 6-18 muaj

nga Grepi Outlet

650 Lekë
600 Lekë

Biberon Sensitiv 6-18 muaj me paketim tekë. Biberoni sensitiv i jep foshnjes ndjesinë e të thithurës dhe gjatë kohës kur ai fle. Është i përbërë prej silikoni dhe nuk ka aromë.