Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj
Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj

Artikuj për Fëmijë / Biberon

Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj

nga Grepi Outlet

650 Lekë
600 Lekë

Biberon me vrima të ndryshueshëme nga Avent, 3+ muaj. Është një biberon silikoni, pa aromë dhe me tre vrima që ka tek thithësi. Është shumë praktik për fëmijët që kanë kaluar muajin e tretë të lindjes. Adaptohet lehtë me shishet e më parëshme.