Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Quasar Headset Quasar Headset Quasar Headset
Quasar Headset Quasar Headset Quasar Headset

Elektronikë / Aksesorë

Quasar Headset

nga PROTON

1.790 Lekë

Tiparet:

  • Kabëll 1.8m
  • Mikrofon i përshtatshëm
  • Dizajn dekorativ i përshtatshëm
  • Komandë e brendshme për volumin

Specifikime:

  • Kodi produktit: 16904
  • Madhësia produktit: 195x155x90mm
  • Pesha produktit: 237 g

Permbajtja pakos:

  • 1 pale kufje
  • 1 manual perdorimi