Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Exis Webcam - Black/Silver Exis Webcam - Black/Silver Exis Webcam - Black/Silver Exis Webcam - Black/Silver
Exis Webcam - Black/Silver Exis Webcam - Black/Silver Exis Webcam - Black/Silver Exis Webcam - Black/Silver

Elektronikë / Aksesorë

Exis Webcam - Black/Silver

nga PROTON

1.490 Lekë

Tiparet:

 • Kamera me rezolucion 640 x 480 pËr imazh të mprehtë, ideale për MSN/Live Messenger, Skype etj
 • USB 2.0 me cilësi të lartë dhe të mprehte per Skype dhe Youtube
 • Nuk është e nevojshme të insaloni një driver
 • Mikrofon të brendshëm për dëgjim me kualitet të lartë
 • Kapëse vetë-rregulluese për të qëndruar në ekranin LCD

Specifikimet:

 • Kodi produktit: 17003
 • Madhësia produktit: 79x45x65mm
 • Pesha produktit: 91g

Permbajtja pakos:

 • 1 Kamera
 • 1 manual përdorimi

Kerkesat minimale

 • Windows 8, 7, Vista ose XP
 • Port US