Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
MiLa 2.0 Speaker Set MiLa 2.0 Speaker Set
MiLa 2.0 Speaker Set MiLa 2.0 Speaker Set

Elektronikë / Aksesorë

MiLa 2.0 Speaker Set

nga PROTON

1.790 Lekë

Specifikime:

  • Kodi produktit: 16697
  • Madhësia produktit: 185x76x95mm
  • Pesha produktit: 690 g

Përmbajtja e pakos:

  • 2 speakers me kabllo bashkangjitur
  • 1 udhëzues përdorimi

Kërkesat minimale

  • 3.5 mm lidhje audio
  • Port USB