Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
KARIKUES UNIVERSAL “OPTIMAL” për bateri Li-ion të aparateve fotografike dhe videokamerave KARIKUES UNIVERSAL “OPTIMAL” për bateri Li-ion të aparateve fotografike dhe videokamerave KARIKUES UNIVERSAL “OPTIMAL” për bateri Li-ion të aparateve fotografike dhe videokamerave KARIKUES UNIVERSAL “OPTIMAL” për bateri Li-ion të aparateve fotografike dhe videokamerave KARIKUES UNIVERSAL “OPTIMAL” për bateri Li-ion të aparateve fotografike dhe videokamerave KARIKUES UNIVERSAL “OPTIMAL” për bateri Li-ion të aparateve fotografike dhe videokamerave KARIKUES UNIVERSAL “OPTIMAL” për bateri Li-ion të aparateve fotografike dhe videokamerave
KARIKUES UNIVERSAL “OPTIMAL” për bateri Li-ion të aparateve fotografike dhe videokamerave KARIKUES UNIVERSAL “OPTIMAL” për bateri Li-ion të aparateve fotografike dhe videokamerave KARIKUES UNIVERSAL “OPTIMAL” për bateri Li-ion të aparateve fotografike dhe videokamerave KARIKUES UNIVERSAL “OPTIMAL” për bateri Li-ion të aparateve fotografike dhe videokamerave KARIKUES UNIVERSAL “OPTIMAL” për bateri Li-ion të aparateve fotografike dhe videokamerave KARIKUES UNIVERSAL “OPTIMAL” për bateri Li-ion të aparateve fotografike dhe videokamerave KARIKUES UNIVERSAL “OPTIMAL” për bateri Li-ion të aparateve fotografike dhe videokamerave

Bateri dhe Karikues / Karikues baterish dhe ushqyes

KARIKUES UNIVERSAL “OPTIMAL” për bateri Li-ion të aparateve fotografike dhe videokamerave

nga OPTIMAL

2.800 Lekë

KARIKUESI UNIVERSAL “OPTIMAL” për bateri Li-ion të aparateve fotografike dhe videokamerave ka këto karakteristika:

1.Karikon bateritë Li-ion me tension 3.7V dhe 7.4V

2.Karikon 90% të baterive të aparateve fotografike dhe videokamerave të të gjitha markave e modeleve si dhe bateri celularësh, PSP etj.

3.Ka 3 mundësi ushqimi: 100-240V AC nga rrjeti eletrik / 12V nga automjeti juaj / porta USB e kompjuterit

4.Përcakton nëse bateria është e rregullt apo ka difekt

5.E gjen vetë polaritetin dhe tensionin e baterisë (mjafton ta vendosni baterinë në karikues)

6.Është i shpejtë (një bateri 1000mAh karikohet për 1 orë)

7.Ka ekran të ndriçuar LCD që tregon në përqindje nivelin e karikimit të baterisë dhe gjendjen e saj

8.Ka mbrojtës nga mbingarkesa elektrike, qarku i shkurtër dhe mbikoha.