Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
ALBUM FOTOGRAFIK ADEZIV me 40 faqe me madhësi 28x31cm ALBUM FOTOGRAFIK ADEZIV me 40 faqe me madhësi 28x31cm ALBUM FOTOGRAFIK ADEZIV me 40 faqe me madhësi 28x31cm ALBUM FOTOGRAFIK ADEZIV me 40 faqe me madhësi 28x31cm ALBUM FOTOGRAFIK ADEZIV me 40 faqe me madhësi 28x31cm
ALBUM FOTOGRAFIK ADEZIV me 40 faqe me madhësi 28x31cm ALBUM FOTOGRAFIK ADEZIV me 40 faqe me madhësi 28x31cm ALBUM FOTOGRAFIK ADEZIV me 40 faqe me madhësi 28x31cm ALBUM FOTOGRAFIK ADEZIV me 40 faqe me madhësi 28x31cm ALBUM FOTOGRAFIK ADEZIV me 40 faqe me madhësi 28x31cm

Aksesorë për fotografi / Albume fotografike

ALBUM FOTOGRAFIK ADEZIV me 40 faqe me madhësi 28x31cm

nga OPTIMAL

1.750 Lekë

ALBUM FOTOGRAFIK ADEZIV me 40 faqe me madhësi 28x31cm, i përshtatshëm për të vendosur fotografi të çfarëdolloj formati nga më të voglat deri 25x30cm. Album lluksoz i paketuar në kuti ku edhe mund të ruhet për një kohë të gjatë. Tepër i përshtatshëm për dhuratë. I rekomandueshëm për të vendosur fotografi familjare veçanërisht fotografi dasmash.