Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Harkat me ngjyrë pana me motive kafe, e kuqerremtë, mjaltë, e punuar në tezgjah+ 12 peceta Harkat me ngjyrë pana me motive kafe, e kuqerremtë, mjaltë, e punuar në tezgjah+ 12 peceta
Harkat me ngjyrë pana me motive kafe, e kuqerremtë, mjaltë, e punuar në tezgjah+ 12 peceta Harkat me ngjyrë pana me motive kafe, e kuqerremtë, mjaltë, e punuar në tezgjah+ 12 peceta

Vepra Arti / Tekstile

Harkat me ngjyrë pana me motive kafe, e kuqerremtë, mjaltë, e punuar në tezgjah+ 12 peceta

nga Gjino Mjeda Textile

11.000 Lekë

Shitësi e nis produktin 7 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Dimensionet: 2.50 x 1.75 cm

Materialet e përdorura :pambuk 100%

Ngjyrat: ngjyrë pana me motive kafe, e kuqerremtë, mjaltë

Larja: 30'/40'