Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mbulesë tavoline me ngjyra të zbehta e punuar në tezgjah+12 piceta Mbulesë tavoline me ngjyra të zbehta e punuar në tezgjah+12 piceta Mbulesë tavoline me ngjyra të zbehta e punuar në tezgjah+12 piceta
Mbulesë tavoline me ngjyra të zbehta e punuar në tezgjah+12 piceta Mbulesë tavoline me ngjyra të zbehta e punuar në tezgjah+12 piceta Mbulesë tavoline me ngjyra të zbehta e punuar në tezgjah+12 piceta

Vepra Arti / Tekstile

Mbulesë tavoline me ngjyra të zbehta e punuar në tezgjah+12 piceta

nga Gjino Mjeda Textile

11.000 Lekë

Shitësi e nis produktin 7 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Dimensionet: 2.50 x 1.80 cm

Materialet e përdorura :pambuk 100%

Ngjyrat: ngjyra të zbehta( nuanca te lejlasë, bojëqiellit) + e bardhë

Larja: 30'/40'