Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mbulesë tradicionale me pana të kuqe e punuar në tezgjah + 12 piceta Mbulesë tradicionale me pana të kuqe e punuar në tezgjah + 12 piceta Mbulesë tradicionale me pana të kuqe e punuar në tezgjah + 12 piceta
Mbulesë tradicionale me pana të kuqe e punuar në tezgjah + 12 piceta Mbulesë tradicionale me pana të kuqe e punuar në tezgjah + 12 piceta Mbulesë tradicionale me pana të kuqe e punuar në tezgjah + 12 piceta

Vepra Arti / Tekstile

Mbulesë tradicionale me pana të kuqe e punuar në tezgjah + 12 piceta

nga Gjino Mjeda Textile

9.500 Lekë

Shitësi e nis produktin 7 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Dimensionet: 2.50 x 1.60 cm

Materialet e përdorura :pambuk 100%

Ngjyrat: e kuqe, e bardhë

Larja: 30'/40'