Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
 CD-R 52X KODAK GOLD Profesional. Për ruajtje arkivale 200 Vjet,  bobinë me 10 copë disqe.  CD-R 52X KODAK GOLD Profesional. Për ruajtje arkivale 200 Vjet,  bobinë me 10 copë disqe.
 CD-R 52X KODAK GOLD Profesional. Për ruajtje arkivale 200 Vjet,  bobinë me 10 copë disqe.  CD-R 52X KODAK GOLD Profesional. Për ruajtje arkivale 200 Vjet,  bobinë me 10 copë disqe.

CD, DVD, Kaseta / CD

CD-R 52X KODAK GOLD Profesional. Për ruajtje arkivale 200 Vjet, bobinë me 10 copë disqe.

nga OPTIMAL

1.600 Lekë

CD-R 52X KODAK GOLD Profesional. Për ruajtje arkivale 200 Vjet, bobinë me 10 copë disqe.