Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
DVD-R 16X KODAK GOLD Profesional.Për ruajtje arkivale 100 Vjet. Disqe të printueshëm me Inkjet, bobinë me 25 copë disqe. DVD-R 16X KODAK GOLD Profesional.Për ruajtje arkivale 100 Vjet. Disqe të printueshëm me Inkjet, bobinë me 25 copë disqe.
DVD-R 16X KODAK GOLD Profesional.Për ruajtje arkivale 100 Vjet. Disqe të printueshëm me Inkjet, bobinë me 25 copë disqe. DVD-R 16X KODAK GOLD Profesional.Për ruajtje arkivale 100 Vjet. Disqe të printueshëm me Inkjet, bobinë me 25 copë disqe.

CD, DVD, Kaseta / DVD

DVD-R 16X KODAK GOLD Profesional.Për ruajtje arkivale 100 Vjet. Disqe të printueshëm me Inkjet, bobinë me 25 copë disqe.

nga OPTIMAL

6.300 Lekë

DVD-R 16X KODAK GOLD Profesional.Për ruajtje arkivale 100 Vjet. Disqe të printueshëm me Inkjet, bobinë me 25 copë disqe.