Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
DVD-R 16X KODAK GOLD Profesional.Për ruajtje arkivale 100 Vjet, bobinë me 10 copë disqe. DVD-R 16X KODAK GOLD Profesional.Për ruajtje arkivale 100 Vjet, bobinë me 10 copë disqe.
DVD-R 16X KODAK GOLD Profesional.Për ruajtje arkivale 100 Vjet, bobinë me 10 copë disqe. DVD-R 16X KODAK GOLD Profesional.Për ruajtje arkivale 100 Vjet, bobinë me 10 copë disqe.

CD, DVD, Kaseta / DVD

DVD-R 16X KODAK GOLD Profesional.Për ruajtje arkivale 100 Vjet, bobinë me 10 copë disqe.

nga OPTIMAL

2.300 Lekë

DVD-R 16X KODAK GOLD Profesional.Për ruajtje arkivale 100 Vjet, bobinë me 10 copë disqe.