Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX "CRYSTAL" 2.Ch Stereo me efekt virtual audio 7.1 Ch, me efekt tingulli 3D, SAMSUNG PLEOMAX "CRYSTAL" 2.Ch Stereo me efekt virtual audio 7.1 Ch, me efekt tingulli 3D,
SAMSUNG PLEOMAX "CRYSTAL" 2.Ch Stereo me efekt virtual audio 7.1 Ch, me efekt tingulli 3D, SAMSUNG PLEOMAX "CRYSTAL" 2.Ch Stereo me efekt virtual audio 7.1 Ch, me efekt tingulli 3D,

Elektronikë / Bokse Audio

SAMSUNG PLEOMAX "CRYSTAL" 2.Ch Stereo me efekt virtual audio 7.1 Ch, me efekt tingulli 3D,

nga OPTIMAL

2.900 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX "CRYSTAL" 2.Ch Stereo me efekt virtual audio 7.1 Ch, me efekt tingulli 3D, ushqim USB. Ngjyrë e bardhë-krem.