Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte
Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte

Koleksionizëm / Piktura

Pikturë Abstrakte

nga Piktura Abstrakte

8.500 Lekë

Pikturë abstrakte me akrilik.
Përmasat: 60 x 70 cm.