Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vazo Qeramike Vazo Qeramike Vazo Qeramike
Vazo Qeramike Vazo Qeramike Vazo Qeramike

Lule / Vazo Lulesh

Vazo Qeramike

nga Grepi Outlet

5.900 Lekë

Vazo Qeramike

Vazo unike e punuar nga skulptorë me Balta Piacenza
Përmasat: 15 x 15 cm
Mund të perdoret dhe si mbajtëse stilolapsash për ambjentet e zyrave ose shtëpive.