Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte
Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte Pikturë Abstrakte

Vepra Arti / Piktura

Pikturë Abstrakte

nga Piktura Abstrakte

8.500 Lekë

Pikturë abstrakte me akrilik.
Përmasat: 60 x 70 cm.