Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX Maus Optik, USB dhe PS/2, SAMSUNG PLEOMAX Maus Optik, USB dhe PS/2, SAMSUNG PLEOMAX Maus Optik, USB dhe PS/2, SAMSUNG PLEOMAX Maus Optik, USB dhe PS/2,
SAMSUNG PLEOMAX Maus Optik, USB dhe PS/2, SAMSUNG PLEOMAX Maus Optik, USB dhe PS/2, SAMSUNG PLEOMAX Maus Optik, USB dhe PS/2, SAMSUNG PLEOMAX Maus Optik, USB dhe PS/2,

Elektronikë / Aksesorë

SAMSUNG PLEOMAX Maus Optik, USB dhe PS/2,

nga OPTIMAL

1.900 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Maus Optik, 800dpi, USB dhe PS/2, Trup me ngjyrë të zezë por një pjesë e tij mer ndriçim blu. Dizain ultra elegant.