Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shkrimtarët e shekullit

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Shkrimtarët e shekullit

nga Botimet Dudaj

1.200 Lekë

Rudina Xhunga
Shkrimtarët e shekullit
31 Intervista
Nr. faqe: 400
ISBN 978-9928-176-00-4
Çmimi: 1200 lekë

31 Intervista thjesht mbresëlënëse.

Secila shumë e ndryshme nga tjetra, por të ndërlidhura shqip; falë një shqiptareje, e cila endet prej kohësh në bibliotekën e botës duke ëndërruar ta kapërcejë edhe kufirin e fundit, ku në fund ndalet për t’u kthyer me alibinë e diçkaje të bukur; zëra, që vijnë nga larg përmes një si harte shenjash e kodesh nga ato të thesarkërkimeve ku papritur, sheh vende që i njeh pa i pasur shkelur kurrë, fytyra që i ke dashur dikur, edhe pse i sheh për herën më të parë; apo që i ke njohur e dashur përherë, por papritur i gjen krejt ndryshe…

Shfaqje e rrallë; për të mos u humbur.

- Edi Rama