Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX Maus Wireless Optik

Elektronikë / Aksesorë

SAMSUNG PLEOMAX Maus Wireless Optik

nga OPTIMAL

4.200 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Maus Wireless Optik, 800dpi, USB Interface, Plug & Play, Ngjyrë e zezë + vjollcë