Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
 SAMSUNG PLEOMAX Minimaus Optik, 1000dpi, USB,  SAMSUNG PLEOMAX Minimaus Optik, 1000dpi, USB,  SAMSUNG PLEOMAX Minimaus Optik, 1000dpi, USB,
 SAMSUNG PLEOMAX Minimaus Optik, 1000dpi, USB,  SAMSUNG PLEOMAX Minimaus Optik, 1000dpi, USB,  SAMSUNG PLEOMAX Minimaus Optik, 1000dpi, USB,

Elektronikë / Aksesorë

SAMSUNG PLEOMAX Minimaus Optik, 1000dpi, USB,

nga OPTIMAL

1.500 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Minimaus Optik, 1000dpi, USB, ergonomik dizain i përshtatshëm për dorën e majtë dhe të djathtë, tepër i përshtatshëm për laptop.