Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX Minimaus LASER, 1600dpi, USB, Ultra Preçiz, SAMSUNG PLEOMAX Minimaus LASER, 1600dpi, USB, Ultra Preçiz,
SAMSUNG PLEOMAX Minimaus LASER, 1600dpi, USB, Ultra Preçiz, SAMSUNG PLEOMAX Minimaus LASER, 1600dpi, USB, Ultra Preçiz,

Elektronikë / Aksesorë

SAMSUNG PLEOMAX Minimaus LASER, 1600dpi, USB, Ultra Preçiz,

nga OPTIMAL

2.200 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Minimaus LASER, 1600dpi, USB, Ultra Preçiz, modern, ergonomik, dizain i përshtatshëm për dorën e majtë dhe të djathtë, tepër i përshtatshëm për laptop.