Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX Mini Maus Optik, USB dhe PS/2 SAMSUNG PLEOMAX Mini Maus Optik, USB dhe PS/2 SAMSUNG PLEOMAX Mini Maus Optik, USB dhe PS/2
SAMSUNG PLEOMAX Mini Maus Optik, USB dhe PS/2 SAMSUNG PLEOMAX Mini Maus Optik, USB dhe PS/2 SAMSUNG PLEOMAX Mini Maus Optik, USB dhe PS/2

Elektronikë / Aksesorë

SAMSUNG PLEOMAX Mini Maus Optik, USB dhe PS/2

nga OPTIMAL

1.900 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Mini Maus Optik, 800dpi, USB dhe PS/2, Trup me ngjyrë të zezë por ai mer një refleks ndriçimi blu. Kristal dizain ultra elegant.