Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
 KODAK DMD - DIGITAL MASTERING DISK, Profesional & Arkival, pako me 5 copë në kuti  KODAK DMD - DIGITAL MASTERING DISK, Profesional & Arkival, pako me 5 copë në kuti
 KODAK DMD - DIGITAL MASTERING DISK, Profesional & Arkival, pako me 5 copë në kuti  KODAK DMD - DIGITAL MASTERING DISK, Profesional & Arkival, pako me 5 copë në kuti

CD, DVD, Kaseta / DVD

KODAK DMD - DIGITAL MASTERING DISK, Profesional & Arkival, pako me 5 copë në kuti

nga OPTIMAL

1.850 Lekë

KODAK DMD - DIGITAL MASTERING DISK, Profesional & Arkival 100 vjet ruajtje, pako me 5 copë në kuti të trashë