Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kaskë Mrojtëse

Vegla pune / Mjete pune

Kaskë Mrojtëse

nga Grepi Outlet

490 Lekë

Kaskë Mbrojtëse BSL
Ngjyrë: Portokalli
Materiali: PE
Pesha skeletit: 299 g
Pesha veshjes brendëshme: 91 g