Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX USB 2.0 High Speed HUB SAMSUNG PLEOMAX USB 2.0 High Speed HUB
SAMSUNG PLEOMAX USB 2.0 High Speed HUB SAMSUNG PLEOMAX USB 2.0 High Speed HUB

Elektronikë / USB

SAMSUNG PLEOMAX USB 2.0 High Speed HUB

nga OPTIMAL

2.000 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX USB 2.0 High Speed HUB. Portat: 1 upstream 4 downstream. Shpejtësia e transferimit të të dhënave: 480Mbps/12Mbps/1.5Mbps