Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX KARIKUES BATERISH AA/AAA

Bateri dhe Karikues / Karikues baterish dhe ushqyes

SAMSUNG PLEOMAX KARIKUES BATERISH AA/AAA

nga OPTIMAL

1.000 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX KARIKUES BATERISH. Karikon njëkohësisht 4 copë bateri AA ose AAA