Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
 SAMSUNG PLEOMAX DVD-R 16X , e printueshme  SAMSUNG PLEOMAX DVD-R 16X , e printueshme
 SAMSUNG PLEOMAX DVD-R 16X , e printueshme  SAMSUNG PLEOMAX DVD-R 16X , e printueshme

CD, DVD, Kaseta / DVD

SAMSUNG PLEOMAX DVD-R 16X , e printueshme

nga OPTIMAL

1.000 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX DVD-R 16X , e printueshme me Inkxhet, 25 copë disqe ne bobinë