Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra
Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra

Veshje / Pantallona Doku

Pantallona Dok per femra

nga KJL & Co

2.750 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Pantallona dok per femra

Model : Lori 09 6131

Ngjyrat : Kafe (K/T3), E Zeze (K/T26)

Masat : 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32

Cmimi : 3.900 Leke