Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
OPTIMAL Llampë SPOT COB LED 4W, MR16 OPTIMAL Llampë SPOT COB LED 4W, MR16 OPTIMAL Llampë SPOT COB LED 4W, MR16
OPTIMAL Llampë SPOT COB LED 4W, MR16 OPTIMAL Llampë SPOT COB LED 4W, MR16 OPTIMAL Llampë SPOT COB LED 4W, MR16

Llampa ndriçimi / Llampa LED

OPTIMAL Llampë SPOT COB LED 4W, MR16

nga OPTIMAL

1.500 Lekë

Fuqia: 4W; Këndi: 60°;
Tensioni: 12V DC; Xokola: MR16
Jetëgjatësia: 50000 orë
Ndriçimi: 320 Lumen
Ngjyra: 4200 Kelvin
Përmasat (mm): 50 x 53
COB LED: EPISTAR - Made in TAIWAN