Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
OPTIMAL Llampë ekonomike 4U, 85W OPTIMAL Llampë ekonomike 4U, 85W OPTIMAL Llampë ekonomike 4U, 85W OPTIMAL Llampë ekonomike 4U, 85W OPTIMAL Llampë ekonomike 4U, 85W OPTIMAL Llampë ekonomike 4U, 85W
OPTIMAL Llampë ekonomike 4U, 85W OPTIMAL Llampë ekonomike 4U, 85W OPTIMAL Llampë ekonomike 4U, 85W OPTIMAL Llampë ekonomike 4U, 85W OPTIMAL Llampë ekonomike 4U, 85W OPTIMAL Llampë ekonomike 4U, 85W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

OPTIMAL Llampë ekonomike 4U, 85W

nga OPTIMAL

1.200 Lekë

OPTIMAL Llampë ekonomike 4U, 85W (ndriçon sa për 430W),
Ndriçimi: 4400lm, Tensioni: 160 - 265V
Xokla: E27, Ngjyra: 6400K (DAY LIGHT),
Jetëgjatësia: 8000 orë, Klasa A,